Dekorativ bild

"Lägenheten känns stor, luftig och ljus"

Vi har träffat Sanna Lindberg, en av våra första hyresgäster i Gränbystaden.

Varför vill du bo i Gränbystaden?Sanna Lindberg
Allting som jag behöver ha tillgång till finns häromkring! Jag tycker att det känns bra att ha så nära till gallerian och alla butiker, samtidigt som naturområdet ligger alldeles bakom hörnet. Sedan går det snabbt att ta cykeln eller bussen till stan eller bilen ut till E4:an om man pendlar.

Hittar du allt som du behöver i Gränbystaden? Är det något som du saknar?
Det som jag tänkte på är faktiskt bio som jag nu hörde att ni ska bygga vilket ska bli jättespännande. Något jag önskar är fler restauranger som också kan vara på väg in. Det känns som att ni ligger i samma fas om jag i vart ni är på väg i utvecklingen. Det är spännande att få vara med och prova på något helt nybyggt.

Är det något som utmärker sig med själva lägenheten?
Ja, jag gillar att det är stora fönster, högt i tak och vitmålade väggar! Lägenheten känns stor, luftig och ljus. Det finns gott med plats lägenheten ger ett trevligt intryck. Med tanke på allt byggarbete som pågår i området så tycker jag att det är väldigt bra ljudisolerat.

Hur känns det att vara en av de första som flyttar in?
Det känns jätteroligt och spännande. Min generation är van vid att vara något av ”försökskaniner”. Det händer ofta nya saker samtidigt vilket jag tycker är roligt och spännande.

Hur ska du göra för att lära känna dina nya grannar?
Jag tycker att vår gemensamma utegård är jättefin och mysig. Den är väldigt stor så alla som bor här kommer att kunna få plats. Jag kommer att använda den väldigt mycket och jag hoppas att grannarna också kommer att använda den så att vi alla kan träffas och prata. Sen självklart kommer vi att träffas i hissen. Nu när vi alla är nya så vet man att det är bara att heja på alla vilket är trevligt. Det ska bli spännande när vi sedan får nya grannar i nästa hur som byggs så att vi kan hälsa på varandra från balkongen.  Det känns som att det kommer att bli väldigt trevligt område med god stämning.

Utegård Gränby Entré 1