Bostäder

Atrium Ljungberg förvaltar idag bostadsfastigheter i Ärvinge, Kista, i anslutning till Mobilia i Malmö, i centrala Uppsala och i Gränbystaden. Beståndet består av cirka 700 lägenheter. Nyproduktion och planering av nya bostäder pågår bland annat i Sickla och i Gränbystaden.

Ärvinge, Kista

Ärvinge är en trygg och barnvänlig trädgårdsstad med ett naturnära läge. Här finns ljusa och trivsamma lägenheter med bra standard. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Ärvinge erbjuder en harmonisk och trygg livsmiljö med grönområden och lekplatser. Våra hyresbostäder i Ärvinge förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Mobilia, Malmö

På handelsplatsen Mobilia, karaktäriserad av det gamla tornhuset och de historiska tegel-byggnaderna, äger Atrium Ljungberg totalt 270 lägenheter. Här kan du njuta av en levande stadsmiljö och bo i direkt kontakt med all tänkbar service. I anslutning till bostäderna finns Mobilias över 130 butiker, restauranger och caféer. Om du är intresserad av en hyresbostad i Mobilia kan du skicka in en intresseanmälan.

Forumkvarteret, Uppsala

I Uppsala har vi lägenheter i Forumgallerian mitt i City. Här finns en stark mix av butiker och restauranger, men också flera kontor. Våra hyresbostäder i Uppsala förmedlas av Uppsalas bostadförmedling.

Gränbystaden, Uppsala

Gränby Entré kommer att bli en attraktiv plats att bo och leva på. Moderna bostäder blandas med ett rikt utbud av vård, service, butiker, restauranger, kultur och nöjen. I Gränbystaden planerar vi att bygga 500 nya hyres- och bostadsrätter till 2020. Våra hyresbostäder i Gränbystaden förmedlas av Uppsalas bostadförmedling.