Gränbystaden

Nu bygger vi helt nya lokaler med enastående tillgänglighet, mitt i Uppsalas andra stadskärna - Gränbystaden

I ett av Gränbystadens bästa lägen byggs just nu helt nya kontorslokaler. Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till E4 och Arlanda, gör Gränbystaden till ett perfekt läge.

Här blandas handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service, allt i en dynamisk mix. Gränbystaden brukar kallas för Uppsalas andra stadskärna och är ett handelsområde som bjuder på spännande möten och upplevelser. Gränbystaden är en av de mest expansiva delarna av Uppsala och i framtiden sannolikt helt integrerad med Uppsalas innerstad.

Gränbystaden har ett kommunikativt läge intill E4 och med täta busslinjer från Uppsala centrum som gör det lätt att ta sig dit. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala city

Så säger våra kunder

Atea - Kontoret som förändras i takt med företaget

Så här använder Atea läge och lokal för att stärka affären och göra bolaget mer attraktivt som arbetsgivare.

Kone - Skräddarsytt in i minsta detalj

För det innovativa personflödesföretaget KONE är det framför allt möjligheten att använda lokalen som språngbräda mot framtiden som lockade dem till Kista.