Inspiration kontor
Området Lindholmen
Vision Götaverksgatan
Vision Maskinparken/ Götaverksgatan
Vision områdesbild Lindholmen
Vision områdesbild Lindholmen
Inspiration kontor
Området Lindholmen
Vision Götaverksgatan
Vision Maskinparken/ Götaverksgatan
Vision områdesbild Lindholmen
Vision områdesbild Lindholmen

Lindholmsallén 10

Området Lindholmen
Area 469 kvm - 964 kvm
Lokaltyp Kontor

Fantastisk möjlighet till unik och kundanpassad lokal

Attraktiva ytor med fint ljusinsläpp från 3 väderstreck däribland med utsikt mot vackra Lindholmsallén.. Lokalerna är flexibla både i storlek men även i utformning. Tillträdande hyresgäst har möjlighet till en helt unik kundanpassning baserat på verksamhetens behov. Lokalen i befintligt skick består av väldisponerade , ljusa konferensrum samt större rum för flertalet arbetsstationer. Samtliga golv är i fin ekparkett.

Omgivning

Omgivningen präglas av ett expansivt innovationsområde och kunskapskluster där närhet till vackra gångstråk, via Lindholmsallén och jäms med Älven är ett signum. Lindholmen är inte för intet klassificerat som ett av Göteborgs främsta kontorsområden.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss – hållplats Regnbågsgatan, avstånd ca 50-80m. Gratisfärjor till och från Lindholmspiren till de mest centrala delarna av Göteborg.

Service

I närområdet finns flertalet trevliga och prisbelönta restauranger, caféer, hotell, och gym samt träningscenter. På ca 1km gångavstånd erbjuder området också ett köpcentrum som rymmer bl.a. Ica, Coop, Steinbrenner & Nyberg, Apotek, Bank och Systembolaget.

Parkering

Parkering finns med möjlighet till el-laddning i anslutande fastighet.

Övrigt

* Omklädningsrum finns i källarplan.
* Tillgång till varuhiss.
* Möjlighet att hyra förråd
* Convini-maskin finns placerad i entrén.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Lindholmen
Lindholmen har utvecklats från ett gammalt varvsområde till Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område och är en viktig knutpunkt för den växande staden.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.