Gränbystaden

Nu bygger vi helt nya lokaler med enastående tillgänglighet, mitt i Uppsalas andra stadskärna - Gränbystaden

I ett av Gränbystadens bästa lägen byggs just nu helt nya kontorslokaler. Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till E4 och Arlanda, gör Gränbystaden till ett perfekt läge.

Här blandas handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service, allt i en dynamisk mix. Gränbystaden brukar kallas för Uppsalas andra stadskärna och är ett handelsområde som bjuder på spännande möten och upplevelser. Gränbystaden är en av de mest expansiva delarna av Uppsala och i framtiden sannolikt helt integrerad med Uppsalas innerstad.

Gränbystaden har ett kommunikativt läge intill E4 och med täta busslinjer från Uppsala centrum som gör det lätt att ta sig dit. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala city.

 

Så säger våra kunder

Kitchen Time - Anpassat för stark tillväxt och medarbetartrivsel

Med en flexibel fastighetsägare som gärna flyttar på sig kan KitchenTime skapa sitt drömkontor genom att växa i samma fastighet. 

Knightec - Starkare laganda med rätt planlösning

Så förstärker Knightec lagandan bland sina utspridda medarbetare med smart
planerat kontor.