Visionsbild pentry
Ett helt nytt kontorshus mitt i Mobilia
Visionsbild kontorslandskap
Mobilia kontorskvarter
Bli en del av husets synergier
Många trevliga lunchalternativ
Grönskande Mobilia
Uträtta ärenden på lunchen
Visionsbild pentry
Ett helt nytt kontorshus mitt i Mobilia
Visionsbild kontorslandskap
Mobilia kontorskvarter
Bli en del av husets synergier
Många trevliga lunchalternativ
Grönskande Mobilia
Uträtta ärenden på lunchen

Trelleborgsvägen 7

Området Mobilia
Area 4000 kvm
Lokaltyp Kontor

Ett smart kontorshus med flera gemensamma ytor

Mobilia Kontorskvarter är ett smart kontorshus med flera gemensamma ytor. Här erbjuder vi eget kontor i den storlek som passar ditt företag, med gemensamt kök. För de lite större företagen har vi såklart också möjlighet till ett helt eget kontor. Det är den perfekta kombinationen av god service, samvaro med andra företag men att ändå ha företagets egna kontor.

Omgivning

Malmö kontorskvarter ligger bara några steg från Mobilias stora utbud av restauranger och service. Här finns levande torg och uteserveringar och Pildammsparken ligger på lunchpromenadsavstånd.

Kommunikationer

Ett stenkast från Södervärn som är en av Malmös största kollektivtrafiknav. Linjerna 7, 8 eller 34 och regionalbussarna 146, 150, 100 och linje 999 Köpenhamn stannar precis utanför Mobilia Kontorskvarter. Endast 10 minuters promenadavstånd från station Triangeln. Här stannar nästan alla Pågatåg och Öresundståg. Du kan gå eller ta en buss vidare till Mobilia.Eller varför inte cykla, från alla delar av centrala Malmö på max 20 min. Det finns också 1600 parkeringsplatser i direkt anslutning till kontoret, dessutom har vi 75 st elbilsladdare. Ta dig söderut till korsningen Trelleborgsvägen/ Stadiongatan från E6an, E22an och E65an.

Service

Vägg i vägg med kontoret på Mobilia finns allt staden kan erbjuda. Ett tjugotal restauranger och full service i form av butiker, kultur, gym och hälsa. Med 335 lägenheter och bio är det stadsliv på Mobilia en stor del av dygnet och veckan. Hösten 2020 öppnade bland annat barnkulturhuset Funnys Äventyr, Nordisk Film Bio med 4DX och restaurang Torget02, med den prisade krögaren Pembert & Company.

Parkering

Gott om parkering finns i området, såklart även för elbilar.

Planlösning

Här finns möjlighet att välja lokalstorlek från 270 kvm upp till hela huset på 4 000 kvm. Nya ljusa, fräscha, öppna lokaler som går att anpassa helt efter behov.

Övrigt

I Mobilia Kontorskvarter skapas en smart mix av egna kontor och gemensamma ytor i helt nybyggda lokaler. Här har innovationskraft och affärsverksamhet spirat sedan 1899 när Manufakturaktiebolaget startade spinneri utanför Malmö. Idag är Mobilia ett levande och grönt stadskvarter mitt i Malmö.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Mobilia

Malmö har en atmosfär där historia, framtid, trend och tradition umgås på ett otvunget sätt. Det är precis den känsla vi vill förmedla i Mobilia, där vårt stadskvarter kapslar in det bästa Sveriges tredje stad har att erbjuda.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!