Mobilia

Unika kontorslokaler med industrihistoria

Med sitt ursprung i den gamla textilfabriken är Mobilia en riktig arkitekturpärla, industriarvet skapar både attityd och själ. Vår ambition är att lyfta fram det bästa med våra olika platser och ta vara på de unika möjligheterna som finns – något vi verkligen lyckats med i Mobilia. Under flera år har jobbet pågått med att omvandla ett rätt traditionellt köpcentrum till ett levande stadskvarter.

Byggnadernas unika industrihistoriska karaktär har lyfts fram och kombinerats med modern arkitektur och hållbara material. Flera tegelfasader har rekonstruerats med återvunnet tegel och gjutjärnsfönstren i maskinhuset bevarats. För att bara nämna några saker. Platsen har utvecklats rejält i olika etapper och fyllts med caféer, restauranger, service, nya bostäder, torgmiljö med uteserveringar och gång- och cykelstråk.

Åker du kollektivt har du endast 4-5 minuters promenad till Södervärn som är knutpunkt för lokala och regionala busslinjer. Hållplats för lokala busslinjer finner du strax utanför dörren. 
Strax utanför dörren ansluter väg E6. Goda parkeringsmöjligheter i garage/parkeringshus. Här sitter du mitt i händelsernas centrum med all service och shopping du kan tänkas önska endast en trappa ned.

Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just era lokalbehov.

Så säger våra kunder

Atea - Kontoret som förändras i takt med företaget

Så här använder Atea läge och lokal för att stärka affären och göra bolaget mer attraktivt som arbetsgivare.

Kone - Skräddarsytt in i minsta detalj

För det innovativa personflödesföretaget KONE är det framför allt möjligheten att använda lokalen som språngbräda mot framtiden som lockade dem till Kista.