Kungsgatan 49
Område: City
Lokaltyp: Kontor
Area: 1240 kvm

Generösa ytor med stora glaspartier i hjärtat av Stockholms innerstad.

Kungsgatan 49, 1240 kvm

Ljus kontorslokal anpassas efter ert behov på Stockholms bästa läge

Nu finns möjligheten att förhyra en unik kontorslokal om generösa 1240 kvm i det välkända ”Bohagshuset”, beläget i ett av Stockholms mest efterfrågade områden. Här finns all tänkbar service och oslagbara kommunikationer direkt utanför porten. I huset verkar idag såväl internationella som svenska storbolag.
Väl tilltagna ytor med plats för ca 95 arbetsplatser på ett ostört läge högt upp i huset. Den glasade fasaden medför ett fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck. De öppna ytorna medför en flexibilitet till er som ny hyresgäst att anpassa lokalen efter ert specifika behov.

Omgivning

Omgivningen präglas av innerstadens puls med oslagbara kommunikationer och ett välrenommerat serviceutbud.

Service

Belägen på Kungsgatan/ Drottninggatan, i hjärtat av Stockholm, erbjuds ett av Stockholms mest levande platser och ett serviceutbud av högsta klass i den direkta närheten. Runt hörnet erbjuds kulinariska matupplevelser i såväl Hötorgshallens Saluhall som Kungshallen.

Parkering

Parkeringshus finns i nära anslutning till fastigheten.

Planlösning

Öppen planlösning vilken möjliggör såväl kontorslandskap som separata mötesrum, samtalsrum, reception samt omklädningsrum om så önskas.

Karta
Alla Bilder
Modern byggnad mitt i centrala Stockholm
Stora glaspartier för generöst ljusinsläpp i flera väderstreck

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.