Stora glaspartier för generöst ljusinsläpp i flera väderstreck
Modern byggnad mitt i centrala Stockholm
Stora glaspartier för generöst ljusinsläpp i flera väderstreck
Modern byggnad mitt i centrala Stockholm

Kungsgatan 49

Området City
Area 1250 kvm
Lokaltyp Kontor

Ett av Stockholms bäst belägna kontor mitt i City med 1250 väldisponerade kvadratmeter.

Möjlighet att hyra en av Stockholms bäst belägna kontor mitt i City med hörnläge Drottninggatan/Kungsgatan. Lokalen omfattar 1250 kvm och har storslagna fönsterpartier och generösa ytor, flertal mötesrum, konferensrum och rymliga kontorsytor. Den glasade fasaden medför ett fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck. De öppna ytorna medför en flexibilitet till er som ny hyresgäst att anpassa lokalen efter ert specifika behov. Här finns all tänkbar service och oslagbara kommunikationer direkt utanför porten. Gångavstånd till Arlanda express och Stockholms Centralstation.

Omgivning

Omgivningen präglas av innerstadens puls med oslagbara kommunikationer och ett välrenommerat serviceutbud. 3 minuter ner till Centralstationen där pendeltåg, tunnelbanan och Arlandaexpress går.

Kommunikationer

Fastigheten ligger inom gångavstånd till kollektivtrafiknoden T-centralen. Vidare ansluter diverse innerstadsbussar till busshållplatser i närområdet.

Service

Belägen på Kungsgatan/ Drottninggatan, i hjärtat av Stockholm, erbjuds ett av Stockholms mest levande platser och ett serviceutbud av högsta klass i den direkta närheten. Runt hörnet erbjuds kulinariska matupplevelser i såväl Hötorgshallens Saluhall som Kungshallen.

Parkering

Parkeringshus finns i nära anslutning till fastigheten. Stort varmt cykelförråd samt nybyggda omklädningsrum finns i fastigheten.

Planlösning

Öppen planlösning vilken möjliggör såväl kontorslandskap som separata mötesrum, samtalsrum, reception och större pentry.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

City
Atrium Ljungberg äger byggnader vid Drottninggatan, Sveriges mest välkända och trafikerade gågata med ett flöde om mer än 20 miljoner människor per år.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.