Möjlighet att skapa ert drömkontor
Lokal med enorm potential
Modern byggnad mitt i centrala Stockholm
Stora glaspartier för generöst ljusinsläpp
Möjlighet att skapa ert drömkontor
Lokal med enorm potential
Modern byggnad mitt i centrala Stockholm
Stora glaspartier för generöst ljusinsläpp

Kungsgatan 49

Området City
Area 630 kvm
Lokaltyp Kontor

Ljus kontorslokal på en av Stockholms bästa adresser.

Nu finns en möjlighet att hyra en unik kontorslokal i det välkända ”Bohagshuset”, beläget i ett av Stockholms mest efterfrågade områden. Med all tänkbar service och oslagbara kommunikationer direkt utanför porten. I huset verkar idag såväl internationella som svenska storbolag. Lokalen har ett ostört läge högt upp i huset och den glasade fasaden medför ett fantastiskt ljusinsläpp. Lokalen har hög flexibilitet och tillträdande hyresgäst har möjlighet att själv anpassa de öppna ytorna efter sina egna specifika behov.

Omgivning

Omgivningen präglas av innerstadens puls med oslagbara kommunikationer och ett välrenommerat serviceutbud.

Kommunikationer

Fastigheten ligger inom gångavstånd till kollektivtrafiknoden T-centralen. Vidare ansluter diverse innerstadsbussar till busshållplatser i närområdet.

Service

Belägen på Drottninggatan i hjärtat av Stockholm, erbjuds ett av Stockholms mest levande platser och ett serviceutbud av högsta klass. I den direkta närheten erbjuds kulinariska matupplevelser i såväl Hötorgshallens Saluhall som Kungshallen.

Parkering

Parkeringshus finns i nära anslutning till fastigheten.

Planlösning

Öppen planlösning vilken möjliggör såväl kontorslandskap som separata mötesrum, samtalsrum, reception eller omklädningsrum.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

City

Atrium Ljungberg äger byggnader vid Drottninggatan, Sveriges mest välkända och trafikerade gågata med ett flöde om mer än 20 miljoner människor per år.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.