Vackra kontorsytor mitt i city
Vackra kontorsytor mitt i city

Slöjdgatan 9

Området City
Area 135 kvm
Lokaltyp Kontor

Kontor med trivsam atmosfär beläget mitt i City

Mitt i centrala Stockholm invid Hötorget finns denna välplanerade kontorslokal med sekelskiftesdetaljer och trivsam atmosfär. Fördelat på tre rymliga kontorsrum finns här plats för ca 12 arbetsplatser, flertalet av dessa med fönsterläge. Det finns ett stort konferensrum samt pentry som kommer renoveras vid tillträde. Lokalen har genomgående vackra detaljer så som kakelugnar, stuckaturer i tak, vackra trägolv och stora fönsternischer.

Omgivning

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Stockholm City med direkt närhet till ett stort utbud av affärer och restauranger, men även till all tänkbar kommunikation.

Kommunikationer

På ett par minuters promenad finns större delen av citys utbud av kommunikationer så som innerstadsbussar, tunnelbana, Arlanda express och pendeltåg

Service

Fastighetsområdet City/ Adam & Eva har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service

Parkering

Närhet till flera parkeringshus i City, mitt emot fastigheten ligger Hötorgets Parkeringshus

Planlösning

Två sekelskiftsrum i fil med stora fönsterpartier som vetter ut mot Hötorgshallen. Kontorslokalen innefattar ett pentry, en WC, 3 till 4 kontorsrum och ett stor konferensrum/samlingsrum. I varje rum förutom köket finns det vackra kakelugnar.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

City
Atrium Ljungberg äger byggnader vid Drottninggatan, Sveriges mest välkända och trafikerade gågata med ett flöde om mer än 20 miljoner människor per år.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.