Inspirationsbild pentry
Vackert trapphus
Mitt i city
Inspirationsbild pentry
Vackert trapphus
Mitt i city

Slöjdgatan 9

Området City
Area 270 kvm
Lokaltyp Kontor

Kontorslokal med trivsam atmosfär beläget högst upp, mitt i City

Kontorslokal med ljust och högt läge (vån 6 av 6) och mycket trivsam atmosfär. Beläget mitt i City vid Hötorget. Totalt ca 18 arbetsplatser stort pentry och två konferensrum. En kontorslokal där sekelskiftecharmen bevarats. Läget mitt i Stockholm city erbjuder direkt närhet till en mångfald av bra restauranger, butiker, gym, banker, biografer och saluhall i nära anslutning till kontoret. Tveka inte att höra av er för mer information eller för en visning.

Omgivning

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Stockholm City med stort utbud av affärer och restauranger, samt närhet till all tänkbar kommunikation.

Kommunikationer

All tänkbar kommunikation (innerstadsbussar, tunnelbana, Arlanda express och pendeltåg) ligger i närheten av fastigheten.

Service

Allt du behöver inom en armslängds avstånd: ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service.

Parkering

Närhet till flera parkeringshus i City, mitt emot fastigheten ligger Hötorgets Parkeringshus.

Planlösning

Två konferensrum, flera mötesrum och stora ytor sociala möten. Kontorslokalen innefattar ett stort pentry, tre WC, tre till fyra kontorsrum och ett stort konferensrum/samlingsrum.

Övrigt

Kontorslokalen ligger högst upp i huset med genomgående generös takhöjd som ger fin rymd. Planlösningen består av öppna ytor för arbetsplatser och har ett par större och ett par mindre mötesrum. Genomgående fin standard. Stort pentry fungerar som en naturlig mötesplats samt möjlighet för biosittning för hela företaget. Strax intill ligger Hötorget som erbjuder Stockholms mest välbesökta torghandel. På en kort promenad når du snabbt T-centralen och Arlanda express.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

City
Atrium Ljungberg äger byggnader vid Drottninggatan, Sveriges mest välkända och trafikerade gågata med ett flöde om mer än 20 miljoner människor per år.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.