Hälsingegatan 47 | 1349 Kvm - Atrium Ljungberg
Välkomnande entré
Loungeytor
Gör plats för roliga pauser
Tillsammans skapar vi bästa förutsättningarna för er verksamhet
Öppet mellan pentry och landskap
Fräscha ytor
Lummig innergård
Välkomnande entré
Loungeytor
Gör plats för roliga pauser
Tillsammans skapar vi bästa förutsättningarna för er verksamhet
Öppet mellan pentry och landskap
Fräscha ytor
Lummig innergård

Hälsingegatan 47

Området Hagastaden
Area 1349 kvm
Lokaltyp Kontor

Industrikvarter med modernt innehåll

Här bjuds en möjlighet att hyra ett helt kontorsplan för upp till ca 110 arbetsplatser. Lokalen är nyrenoverad, effektiv och ljus och den stödjer ett modernt och flexibelt arbetssätt. Med fönster i flera väderstreck har man dagsljus hela dagen och utsikt över kvarterets alla gårdar. Välkomna!

Omgivning

Fastigheten ligger i Hagstadens historiska hjärta, präglat av gamla industribyggnader i tegel som idag rymmer moderna kontor med urbana innergårdar. I kvarteren finns gallerier, trevliga restauranger och träningsmöjligheter. Vägg i vägg ligger Hagstadens nya stadskvarter med unik arkitektur som bidrar till stadsdelens internationella prägel, som attraherar många innovativa och kunskapsintensiva bolag. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastans urbana puls.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje stannar vid Odenplan eller S:t Eriksplan, på ca 5-7 minuters promenadavstånd. Endast 3 minuter från kvarteret ligger också pendeltågets station Odenplan, med uppgång vid Vanadisplan. Flertalet innerstadsbussar samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset. Påfart till E4 ligger 2 minuter bort och med cykel når man city på 10 minuter. När nya tunnelbanan är utbyggd får gula linjen en egen station i Hagastaden, med uppgångar vid Karolinska och en i korsningen Torsgatan/Norra Stationsgatan.

Service

I Hagastaden finns all tänkbar service och tjänster som underlättar vardagen både före, under och efter jobbet. Här finns flertalet restauranger, caféer och takbarer samt flera 4-stjärniga hotell och välrenommerade livsmedelsbutiker. I kvarteren finns flera gymkedjor varav ett med utomhusgym på tak, med utsikt över Stockholms nya skyline och skyskrapor. Med närhet till Brunnsviken och Hagaparken finns möjlighet till en löprunda, tennis, sup eller kajakpaddling.

Parkering

Garage finns i huset, hanteras via separat kö. Cykelrum jämte omklädningsrum med dusch finns för husets samtliga hyresgäster.

Planlösning

Plats för såväl kontorslandskap, lounge- och pausytor som rum för det lilla eller stora mötet.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!