Välkomnande entré
Loungeytor
Gör plats för roliga pauser
Tillsammans skapar vi bästa förutsättningarna för er verksamhet
Öppet mellan pentry och landskap
Fräscha ytor
Lummig innergård
Husets fasad
Välkomnande entré
Loungeytor
Gör plats för roliga pauser
Tillsammans skapar vi bästa förutsättningarna för er verksamhet
Öppet mellan pentry och landskap
Fräscha ytor
Lummig innergård
Husets fasad

Hälsingegatan 47

Området Hagastaden
Area 1349 kvm
Lokaltyp Kontor

Industrikvarter med modernt innehåll

Här bjuds en möjlighet att hyra ett helt kontorsplan för upp till ca 110 arbetsplatser. Lokalen är nyrenoverad, effektiv och ljus och den stödjer ett modernt och flexibelt arbetssätt. Med fönster i flera väderstreck har man dagsljus hela dagen och utsikt över kvarterets alla gårdar. Välkomna!

Omgivning

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens urbana puls.

Kommunikationer

Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid S:t Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.

Service

Hagastaden är en stadsdel med puls och har alla tjänster man kan förvänta sig i en stadskärna. Flertalet restauranger, caféer, gym, serviceinrättningar och lummiga Hagaparken.

Parkering

Garage finns i huset, hanteras via separat kö. Cykelrum jämte omklädningsrum med dusch finns för husets samtliga hyresgäster.

Planlösning

Plats för såväl kontorslandskap, lounge- och pausytor som rum för det lilla eller stora mötet.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hagastaden

Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna. Här skapas en ultraurban stadsdel med den där speciella känslan av riktig storstad.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!