Hälsingegatan 47
Område: Hagastaden
Lokaltyp: Kontor
Area: 1351 kvm

En lokal med en ovanligt stor egen terrass, genomgående generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Välkommen på visning!

Hälsingegatan 47, 1351 kvm

Nybyggd och yteffektiv kontorslokal i Hagastaden med egen terrass

Hagastaden är en levande innerstadsdel under utveckling som knyter ihop Stockholm med Solna. Här finns det nu möjlighet att hyra en nybyggd och yteffektiv lokal som kommer genomgå en totalrenovering - mitt i ett av Stockholms mest utvecklingsbenägna områden. En lokal med en ovanligt stor egen terrass, genomgående generös takhöjd och härligt ljusinsläpp.

Omgivning

Här har du närhet till innerstaden och knutpunkten mellan Stockholm och Solna. I Hagastaden finner du allt från industriella byggnader och miljöer till lummiga Hagaparken runt hörnet. Hagastaden fortsätter att växa med boende, handel, kultur, parkområden, tunnelbana och stärker samtidigt Stockholm som ett kluster för life science.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana St Eriksplan, pendeltåg Odenplan samt flertalet busslinjer.

Service

Hagastaden är en stadsdel med puls och har alla tjänster man kan förvänta sig i en stadskärna. Restauranger, caféer, gym, Hagaparken etc. Dessutom god tillgång på cykelparkering för den hurtige.

Parkering

Garage finns i huset.

Planlösning

Unik möjlighet att hyra en nybyggd och yteffektiv lokal som kommer genomgå en totalrenovering - mitt i ett av Stockholms mest utvecklingsbenägna områden. En lokal med en ovanligt stor egen terrass, genomgående generös takhöjd och härligt ljusinsläpp.

Övrigt

Yteffektiv och totalrenoverad kontorslokal med en stor egen terrass.

Karta
Alla Bilder
Grön innegård
Fasad
Härlig grönska på terrassen
Entré Hälsingegatan 47
Innergården
Lunchrestaurang
Restaurang sett från gården
Egen terrass
Trevlig kontorslösning

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.