Utgång till terrassen
Hälsingegatan 47
Spektakulär utsikt
Lunch utomhus
Ljus pentrydel
Lummig innergård
Fräscha lokaler med plats för många
Skapa er drömlounge!
Inspiration arbetsplats
Vattenbärerskan
Inspiration lounge
Utgång till terrassen
Hälsingegatan 47
Spektakulär utsikt
Lunch utomhus
Ljus pentrydel
Lummig innergård
Fräscha lokaler med plats för många
Skapa er drömlounge!
Inspiration arbetsplats
Vattenbärerskan
Inspiration lounge

Hälsingegatan 47

Området Hagastaden
Area 749 kvm
Lokaltyp Kontor

Högst upp med egen terrass

Högst upp i huset kan er verksamhet nu ta plats i moderna lokaler med öppen och flexibel planlösning, sociala ytor för paus och lunch samt en stooor takterrass med utsikt över gårdar och skyskrapor i flera väderstreck. Välkomna att boka en visning!

Omgivning

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens urbana puls.

Kommunikationer

Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid S:t Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.

Service

Hagastaden är en stadsdel med puls och har alla tjänster man kan förvänta sig i en stadskärna. Restauranger, caféer, gym, Hagaparken etc. Dessutom god tillgång på cykelparkering för den hurtige.

Parkering

Garage finns i huset, hanteras via separat kö. Cykelrum jämte omklädningsrum med dusch finns för husets samtliga hyresgäster.

Planlösning

Flexibel och ljus planlösning.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina grannar

I Hagastaden sitter bland annat dessa företag

Området

Hagastaden
Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.