Skapa ditt drömkontor
Vi hjälper dig hela vägen till inflytt
Chans att utforma efter eget behag
Expansiva Hagastaden
Hagastaden - där gammalt möter nytt
Glashuset
Skapa ditt drömkontor
Vi hjälper dig hela vägen till inflytt
Chans att utforma efter eget behag
Expansiva Hagastaden
Hagastaden - där gammalt möter nytt
Glashuset

Hälsingegatan 49

Området Hagastaden
Area 1973 kvm
Lokaltyp Kontor

Kontorslokal i hörnläge med industriell karaktär, beläget i hjärtat av Hagastaden

Här möts gammalt och nytt i en fantastisk mix, kantat av en grönskande och lugn oas/innergård. Där ges möjlighet till interaktion mellan alla befintliga företag i våra fastighetsbestånd i Hagastaden. Här blir du granne med exempelvis Academic Work, Min Stora Dag, Veolia, The Park och Previa. Lokalen har stora ljusa ytor med häftiga glaspartier som vetter ut mot pulsen i Hagastaden.

Omgivning

Hagastaden är en växande stadsdel där Stockholm och Solna möts och kommer när allt står klart att vara ett av Stockholms största utvecklingsområden genom tiderna. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv.

Kommunikationer

Lokalen är belägen mitt i hjärtat av Hagastaden med både närhet (5 minuter) till Odenplans pendeltågstation, innerstadsbussar och natursköna Hagaparken. 2027 kommer utbyggnaden av gula tunnelbanelinjen vara klar. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.

Service

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns i någon av våra varmgarage i fastigheten. Cykelgarage, omklädningsrum och ett mindre gym finns i fastigheten.

Planlösning

Såväl öppna kontorsytor, gemensamma sällskapsytor samt mötesrum för små eller större grupper.

Övrigt

I Hagastaden anas historiens vingslag överallt, där du går mitt emellan skyskrapor och anrika fastigheter som Apotekarnas HK och fabrik.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina grannar

I Hagastaden sitter bland annat dessa företag

Området

Hagastaden
Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.