Norra Stationsgatan 69 | 1448 Kvm - Atrium Ljungberg
Visionsbild över landskap
Visionsbild över pentry
Vackra fönster
Hagastadens vackra arkitektur
Lummig innergård
Historiska inslag i vardagen
Visionsbild över landskap
Visionsbild över pentry
Vackra fönster
Hagastadens vackra arkitektur
Lummig innergård
Historiska inslag i vardagen

Norra Stationsgatan 69

Området Hagastaden
Area 1448 kvm
Lokaltyp Kontor

Lokal med stora fönsterpartier och ytor som lätt går att anpassa efter kundens behov och smak

Kontorslokal med högt hörnläge och storslagen utsikt över Hagastaden och Norra Stationsparken. Lokalen kommer att anpassas efter företagets behov och önskemål. I vardagen ges möjlighet till interaktion mellan alla befintliga företag i våra fastighetsbestånd i Hagastaden. Här blir du granne med exempelvis Academic Work, Min Stora Dag, Veolia, The Park och Previa.

Omgivning

Hagastaden är en växande stadsdel där Stockholm och Solna möts och kommer när allt står klart att vara ett av Stockholms största utvecklingsområden genom tiderna. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv.

Kommunikationer

Lokalen är belägen mitt i hjärtat av Hagastaden med både närhet (5 minuter) till Odenplans pendeltågstation, innerstadsbussar och natursköna Hagaparken. 2027 kommer utbyggnaden av gula tunnelbanelinjen vara klar. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.

Service

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns i någon av våra varmgarage i fastigheten. Cykelgarage, omklädningsrum och ett mindre gym finns i fastigheten.

Planlösning

Stora ljusa ytor med fantastiska glaspartier.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hagastaden

Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna. Här skapas en ultraurban stadsdel med den där speciella känslan av riktig storstad.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!