Norra Stationsgatan 69 | 166 Kvm - Atrium Ljungberg

Norra Stationsgatan 69

Området Hagastaden
Area 166 kvm
Lokaltyp Kontor

Yteffektiv kontorslokal på ett plan med möjlighet till en flexibel anpassning efter kunden behov.

Mitt i Hagastaden finner du denna lokal med möjlighet att anpassa efter just era behov. Här märks historiens vingslag där du är omgiven av klassisk arkitektur i form av byggnader som bland andra Apotekarnas HK och fabrik. Här finns även en grönskande och lugn oa i form av en innergård och terrass där möjlighet ges till interaktion mellan befintliga företag i våra fastighetsbestånd i Hagastaden. Lokalen har stora ljusa ytor med häftiga glaspartier som vetter ut mot pulsen i Hagastaden.
Bli granne med företag som Academic Work, Din Stora Dag, Veolia, The Park och Previa.

Omgivning

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Hagastaden med både närhet (5 minuter) till Odenplans pendeltågstation, innerstadsbussar och natursköna Hagaparken.

Kommunikationer

Runt 2027 kommer utbyggnaden av gula tunnelbanelinjen vara klar. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.

Service

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service.

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns i någon av våra varmgarage i fastigheten. Cykelgarage, omklädningsrum och ett mindre gym som alla sittande HG har tillgång till, finns i fastigheten.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hagastaden

Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna. Här skapas en ultraurban stadsdel med den där speciella känslan av riktig storstad.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!