Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild arbetsplats

Norra Stationsgatan 69

Området Hagastaden
Area 7000 kvm
Lokaltyp Kontor

Flexibla ytor med högt i tak och stora fönster centralt beläget i Hagastadens industrikvarter.

Hagastaden växer både med kontor och bostäder. Norra Stationsgatan 69 är strategiskt placerat mitt i stadsdelen, perfekt för dig som söker en kombination av stadens puls och en aktiv livsstil. I huset finns det möjlighet att hyra ytor från 751 kvm upp till ca 6 777 kvm, fördelat på delar av ett eller flera plan. Om det så är genom öppna kontorslandskap, aktivitetsbaserade miljöer eller inspirerande mötesplatser, här kan ni skapa ert drömkontor. Lokalerna har en generös takhöjd, genomgående fina materialval och stora fönsterpartier med storslagen utsikt i tre väderstreck mot Hagastaden och dess folkliv. Här befinner man sig med gångavstånd till både Hagaparken och pulsen i City.

Omgivning

Hagastaden är en växande stadsdel där Stockholm och Solna möts och kommer när allt står klart att vara ett av Stockholms största utvecklingsområden genom tiderna. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv.

Kommunikationer

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Hagastaden med både närhet (5 minuter) till Odenplans pendeltågstation, innerstadsbussar och natursköna Hagaparken. 2027 kommer utbyggnaden av gula tunnelbanelinjen vara klar. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.

Service

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns i någon av våra varmgarage i fastigheten. Cykelgarage, omklädningsrum och ett mindre gym finns i fastigheten.

Planlösning

Stora, ljusa, generösa ytor som vi tillsammans utformar efter era behov.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina grannar

I Hagastaden sitter bland annat dessa företag

Området

Hagastaden
Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.