Visionsbild - Life City sett från Solnavägen.
Visionsbild - Life City sett från E4:an
Visionsbild - Life City sett från Solnavägen.
Visionsbild - Life City sett från E4:an

Solnavägen 3

Området Hagastaden
Area 1767 kvm - 4235 kvm
Lokaltyp Kontor

Life City - Kvarteret med hjärta och hjärna

Vi bygger Life City - en attraktiv mötesplats mitt i Hagastaden. Visionen är att med hjärta och hjärna forma nya dynamiska och attraktiva mötesplatser. Life City klustrar och samlar aktörer som aktivt bidrar till framgång för hela området.

Life City går inte att ta miste på då huset ligger på en överdäckning av E4:an. Med sina nio våningar och en iögonfallande arkitektur blir det en byggnad lätt att orientera sig efter. Entréplanet är öppet och välkomnande för alla, med en restaurang och möjligheter till spontana möten i en ljus och luftig innergård. En konferensanläggning med all service du kan tänka dig är en del av vad huset erbjuder. Byggnaden miljöcertifieras enligt Breeam och förses med rymliga cykelgarage, omklädningsrum och rikliga wellness-funktioner.

Hagastaden utvecklas i rask takt. Mitt emot Life City finns Elite Hotel Carolina Tower med terrass, bar och en uppskattad restaurang. Dessutom kommer Hagastadens redan utmärkta kommunikationer stärkas med både Citybana och ny tunnelbanestation. Inflytt i kvarteret är möjligt fr o m år 2022.

Planlösning

Möjlighet att hyra delar av eller hela planet.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina grannar

I Hagastaden sitter bland annat dessa företag

Området

Hagastaden
Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.