Visionsbild kontor
Ytor som anpassas efter era behov
Mitt i Hagastaden
Ytor som anpassas efter era behov
Mitt i Hagastaden
Visionsbild kontor
Ytor som anpassas efter era behov
Mitt i Hagastaden
Ytor som anpassas efter era behov
Mitt i Hagastaden

S:t Eriksgatan 113

Området Hagastaden
Area 28 kvm
Lokaltyp Kontor

Liten lokal med stora möjligheter

I det historiska huset som byggdes åt Sara-koncernen finns nu möjlighet att hyra en liten men komplett lokal för upp till tre eller fyra personer. Toaletten förses med dusch och det lilla pentryt med de nödvändiga funktionerna. Tillträdande hyresgäst ges möjlighet att påverka materialval för golv, väggar och tak samt till viss del även kulör och utförande på wc och pentry. Högst upp i huset finns en stor takterrass med hänförande utsikt över hela stan. Som hyresgäst nyttjar du den fritt under årets alla dagar. Välkommen upp!

Omgivning

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens urbana stadsliv.

Kommunikationer

Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid S:t Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.

Service

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Parkering

Garage och cykelrum finns i huset.

Planlösning

Lokalen utformas i samråd med tillträdande hyresgäst

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina grannar

I Hagastaden sitter bland annat dessa företag

Området

Hagastaden
Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.