Fönster i vinkel
Fantastisk utsikt från arbetsplatserna
Utsikt från terrassen
Stora ljusa ytor
Välkommen in
Mitt i Hagastaden
Chansen att skapa er drömterrass!
Fräscha ytor
Inred med egen stil
Konferensrum i stor eller liten skala
Fönster i vinkel
Fantastisk utsikt från arbetsplatserna
Utsikt från terrassen
Stora ljusa ytor
Välkommen in
Mitt i Hagastaden
Chansen att skapa er drömterrass!
Fräscha ytor
Inred med egen stil
Konferensrum i stor eller liten skala

S:t Eriksgatan 113

Området Hagastaden
Area 392 kvm
Lokaltyp Kontor

Öppet, flexibelt & gemensam terrass

I det historiska huset som byggdes för Sara-koncernen finns nu möjlighet till ljusa och fina kontorslokaler på 4 tr. Huvudentrén ligger på S:t Eriksgatan 113 men även porten på Hälsingegatan 26 går att nyttja. Lokalen håller modern standard och bjuder på öppna kontorsdelar tillsammans med ett flertal mötesrum av olika storlekar. Ett nytt pentry kommer att byggas enligt hyresgästens önskemål och för det fall man har behov av ändrad planlösning går det naturligtvis också att ordna.

Omgivning

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens stadsliv.

Kommunikationer

Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid S:t Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.

Service

Hagastaden är en växande stadsdel där Stockholm och Solna möts och kommer när allt står klart att vara ett av Stockholms största utvecklingsområden genom tiderna. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv.

Parkering

Garage finns i huset samt cykelparkering i varmgarage.

Planlösning

Flexibel planlösning med stort ljusinsläpp.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina grannar

I Hagastaden sitter bland annat dessa företag

Området

Hagastaden
Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.