Textilgatan 29 | 58 Kvm - Atrium Ljungberg

Textilgatan 29

Området Hammarby Sjöstad
Area 58 kvm
Lokaltyp Övrigt

Liten men funktionell lokal med dusch, omklädning & pentry

Med enkel access från husets garage finns en liten men praktisk lokal med funktioner för dusch, omklädning, paus och mindre förråd. Inga fönster finns i lokalen, varför den inte lämpar sig som kontorslokal. Enstaka platser går att hyra i garaget och i huset finns möjlighet till separat förråd. .

Omgivning

Hammarby Sjöstad, ett av Stockholms nyare områden. Har blivit en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel som präglas av ett genomgående miljötänk, vilket märks tydligt i hela området. Här finns ett bra serviceutbud, flertalet restauranger, träningsanläggningar, Hammarbybacken, närhet till vatten och grönområden, värdefulla inslag för att förenkla och förhöja vardagen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Hammarby Sjöstad är utmärkta. Tvärbanan mellan Solna Station och Sickla (via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan) stannar precis utanför porten. Flertalet busslinjer trafikerar området via Södermalm och från Luma går även färjan till Nybrokajen via Barnängsbryggan, Henriksdalshamnen, Saltsjökvarn och Djurgården. Promenadavstånd till T-banans gröna linje från Skanstull och Gullmarsplan.

Service

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. I fastigheten finns även Fabriken som erbjuder konferenslokal med tillhörande service. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller en aw på nyöppnade Carnegiebryggeriet? I området finns god närservice med matbutiker, Systembolag och apotek. För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. Två stationer bort med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Parkering

Garage finns i huset med möjlighet för hyresgäster att att ansöka om parkeringsplats. Cykelrum finns

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad är en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel i Stockholm som ligger nära både natur och innerstan.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!