Inspiration kontor
Inspiration kontor
Konferensmöjligheter i huset genom Fabriken
Fabriken med konferenscenter finns i fastigheten
Eventyta finns i fastigheten
Inspiration kontor
Inspiration kontor
Konferensmöjligheter i huset genom Fabriken
Fabriken med konferenscenter finns i fastigheten
Eventyta finns i fastigheten

Textilgatan 31

Området Hammarby Sjöstad
Area 300 kvm
Lokaltyp Kontor

Ljus flexibel lokal i hjärtat av Hammarby Sjöstad, anpassas vid tillträde.

Modern och ljus lokal med fönster från golv till tak mitt i Hammarby Sjöstad. Här kan ni som tillträdande hyresgäst vara med och utforma kontoret för att på bästa sätt stötta er verksamhet.

Omgivning

Hammarby Sjöstad, ett av Stockholms nyare områden. Har blivit en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel som präglas av ett genomgående miljötänk, vilket märks tydligt i hela området. Här finns ett bra serviceutbud, flertalet restauranger, träningsanläggningar, Hammarbybacken, närhet till vatten och grönområden, värdefulla inslag för att förenkla och förhöja vardagen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Hammarby Sjöstad är utmärkta. Tvärbanan mellan Solna Station och Sickla (via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan) stannar precis utanför porten. Flertalet busslinjer trafikerar området via Södermalm och från Luma går även färjan till Nybrokajen via Barnängsbryggan, Henriksdalshamnen, Saltsjökvarn och Djurgården. Promenadavstånd till T-banans gröna linje från Skanstull och Gullmarsplan.

Service

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. I fastigheten finns även Fabriken som erbjuder konferenslokal med tillhörande service. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller en aw på Carnegiebryggeriet? I området finns god närservice med matbutiker, Systembolag och apotek. För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. Två stationer bort med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Parkering

Garage finns i huset med möjlighet för hyresgäster att att ansöka om parkeringsplats. Cykelrum finns.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad är en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel i Stockholm som ligger nära både natur och innerstan.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.