Kronborgsgränd 15
Område: Kista
Lokaltyp: Kontor
Area: 7762 kvm

Unik möjlighet att hyra en helt egen del i Kista Front

Kronborgsgränd 15, 7762 kvm

Helt egen del i Kista Front ger bra möjligheter för tydlig profilering

Unik möjlighet att hyra en helt egen del i Kista Front. Här ges en möjlighet att kombinera husets samtliga plan till en gemensam yta.

Entréplanet lämpar sig väldigt väl för en extern del med receptionsyta, konferensrum och lounge. Kontoret har på entréplanet även tillgång till en egen uteplats.

De tre övre våningsplanen är med fastighetens smala huskropp mycket ljusa då ljusinsläppet flödar från två håll. Fastigheten lämpar sig väl för såväl en öppen lösning som för rumsindelad lösning, eller varför inte en mix av båda. Då lokalen kommer att anpassas efter önskemål från ny hyresgäst finns det stora möjligheter att påverka kontorets utformning och ytskikt.

Lokalen har direkt access till lastkaj med en lasthiss som betjänar samtliga plan. Det finns även gott om P-platser i nära anslutning. Fastighetens placering med promenadavstånd till Kista Galleria gör det lätt att resa kollektivt till kontoret och
hinna med en del vardagsbestyr under lunchen.

Kontoret har även perfekt skyltläge mot E18 och läget gör det enkelt för kunder att hitta hit. I direkt närhet till kontoret finns lunchrestauranger och närservice.

Omgivning

Kista Front ligger precis vid infarten till Kista och har ett synligt läge invid E18. Närmiljön präglas av en mix av kontor, bostäder, närservice och några av Kistas grönaste platser, Ärvinge ängar och Ursviks friluftsområde, precis utanför dörren.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. ca 12 min till Bromma flygplats och ca 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation och till t-bana.

Service

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter. Träningsmöjligheter i närheten finns, såsom SATS, Friskis & Svettis samt World Class.

Parkering

Mycket bra parkeringsmöjligheter både utomhus och i garage. Ca 1100 parkeringsplatser finns i området.

Karta
Alla Bilder
Kista Front.
Inspiration kontor, ljusa flexibla ytor
Inspiration kontor, ljusa flexibla ytor
Bästa skyltläge mot E18
Inspiration kontor, ljusa flexibla ytor
Trevlig restaurang i fastigheten
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.