Liljeholmsstranden 5
Område: Liljeholmen
Lokaltyp: Kontor
Area: 1188 kvm

kontorslokal med generöst tilltagna ytor och hög standard i attraktiva området Liljeholmen med gångavstånd till Södermalm.

Liljeholmsstranden 5, 1188 kvm

Stilrent nyrenoverad kontorslokal med egen terrass

Nu ges möjlighet att hyra denna stora, smakfullt nyrenoverade kontorslokal om 1188 kvm med egen terrass och sjönära läge i Liljeholmen. Den ligger i en väl fungerande fastighet med ett centralt läge. Kontorslokalen innefattar två större ytor som är anpassade för öppet kontorslandskap, samt ett flertal konferens- och mötesrum. Fyra WC, en dusch och omklädningsrum samt ett trivsamt kök med gott om sittplatser och loungedel. De fem största hyresgästerna i fastigheten är Bankgirot, H&M, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens. Några meter från entrén ligger en stor grönskande innergård med söderläge, perfekt för uteluncher på sommarhalvåret.

Omgivning

Trevlig omgivning, både med närhet till vattnet men även centralt beläget på gångavstånd från Södermalm och Liljeholmens köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Byggnader i området visar på det historiska arvet inte minst med Liljeholmens 1700 tals gård som är belägen på innergården.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) som tar dig till Slussen på 6 minuter. Här finns även tvärbanan som tar
dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm. Den bilburne har direktaccess till E4/E18

Service

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens köpcentrum ligger på ca tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom shopping, restauranger, systembolag och apotek. Här finns även bra träningsmöjligheter i form av SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finn. Det finns även ett flertal cykelförråd i området.

Planlösning

Stora ytor fördelade på både öppen planlösning samt konferens och mötesrum.

Karta
Alla Bilder
Vacker entré med välkomnande loungeytor
Ljusa fina kontorsutrymmen
Moderna arbetsplatser
Lokalen från utsidan
Vacker omgivning
Plats för olika stora mötesgrupper
Fina loungeytor
Stilrena flexibla ytor
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.