Inspirationsbild kontorslandskap
Inspirationsbild interiör
Närhet till vattnet
En kort promenad från Hornstulls puls
Inspirationsbild kontorslandskap
Inspirationsbild interiör
Närhet till vattnet
En kort promenad från Hornstulls puls

Liljeholmsvägen 14

Området Liljeholmen
Area 470 kvm
Lokaltyp Kontor

Ljus och rymlig kontorslokal belägen vid vattnet i attraktiva Liljeholmen.

Nu ges möjlighet att hyra denna välplanerade kontorslokal med sjönära läge i Liljeholmen. Alla ytskikt är nyrenoverade och med sitt läge högt upp i fastigheten har lokalen ett vackert ljusinsläpp under hela dagen. Några meter från entrén ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Varmgarage med biltvättsmöjlighet samt eget gym erbjuds i fastigheten. Här sitter du med goda grannar som bl.a. H&M, bankgirot och Egencia.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters avstånd. Man kan även smidigt ta en promenad över Liljeholmsbron till Hornstull.

Kommunikationer

Kort promenad till T-banans röda linje som tar dig till Slussen på 6 minuter. Här finns även tvärbanan som tar
dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

I området kring Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger samt Liljeholmens Galleria med ett 90-tal butiker och restauranger. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. På anda sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns.

Planlösning

Kontorslokalen innefattar två större ytor som är anpassade för öppet kontorslandskap, samt tre konferens- och mötesrum. Ett trivsamt kök med gott om sittplatser. Två WC, en dusch och ett större aktivitetsrum som går att göra om till två mötesrum.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Liljeholmen
Redan på 1700-talet fanns det industrier på denna citynära plats och i takt med att Stockholms innerstad växer söderut har området utvecklats rejält de senaste åren.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.