Liljeholmsvägen 16B

Området Liljeholmen
Area 134 kvm
Lokaltyp Kontor

Unik möjlighet till kontorslokal i eget gårdshus med anor från 1700-talet!

En kulturskatt mitt i Liljeholmen i form av en genuin 1770-talsgård, som ursprungligen var ett sommarhus där kung Karl XIV Johan brukade passera. Nu finns chansen till kontor om 134 kvm i ett av gårdshusen, med ett sjönära läge centralt i Liljeholmen. Denna fastighet har två våningsplan med totalt 5 rum, två ingångar, kakelugn, kök med plats för matbord samt två WC. Fiberanslutning finns i huset. Utanför ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Vacker fastighet med centralt läge, goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer och Arlandabussen. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns.

Planlösning

Huset har två våningar och två ingångar. Fyra rum och WC på det ena planet samt ett rum, kök med plats för matbord och en WC på det andra.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Liljeholmen

Redan på 1700-talet fanns industrier på denna citynära plats och i takt med att Stockholms innerstad växer söderut har Liljeholmen utvecklats rejält. Här finns nu en blandad stadsdel som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken i Stockholm.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.