Liljeholmsvägen 18 | 205 Kvm - Atrium Ljungberg
Vackra Liljeholmen
Caféverksamhet
Härlig innergård med många bolag
Nära vatten
Caféverksamhet
Söders puls runt hörnet
Vackra Liljeholmen
Caféverksamhet
Härlig innergård med många bolag
Nära vatten
Caféverksamhet
Söders puls runt hörnet

Liljeholmsvägen 18

Området Liljeholmen
Area 205 kvm
Lokaltyp Butikslokal

Cafélokal i attraktiva Liljeholmen

Nu finns möjlighet att hyra en lokal för café eller lunchverksamhet. Lokalen är 216 kvm och belägen i stort kontorshus, där det under kontorstid flödar cirka 3000 personer i fastigheten. Dessutom ligger den ett stenkast från hela fem gymnasieskolor med utmärkt skyltläge.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmskajen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer och Arlandabussen. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen. Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom Systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns. Flertal cykelförråd finns i området.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Liljeholmen

Redan på 1700-talet fanns industrier på denna citynära plats och i takt med att Stockholms innerstad växer söderut har Liljeholmen utvecklats rejält. Här finns nu en blandad stadsdel som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken i Stockholm.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!