Liljeholmsvägen 18
Område: Liljeholmen
Lokaltyp: Kontor
Area: 382 kvm

Ljus kontorslokal med rymlig och välkomnande entré, flera mötesrum, kontorslandskap och gott om förråd.

Liljeholmsvägen 18, 382 kvm

Kontorslokal med högt och ljust läge i Liljeholmen.

Härligt ljust kontor med en effektiv planlösning på 382 kvm samt ett sjönära läge centralt i Liljeholmen. Kontoret är beläget högst upp i byggnaden på plan 5, här finns två konferensrum, viss rumsindelning, två stora öppna ytor, flera förråd, pentry och tre WC. Den stora entrén erbjuder generösa utrymmen för båda reception & trivsam lounge. Några meter från entrén ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Det är en väl fungerande fastighet med centralt läge, goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering. Exempel på andra hyresgäster är Bankgirot, H&M, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några
minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) som tar dig till Slussen på 6 minuter. I nära anslutning finns även alternativ som tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.
Den bilburne har direktaccess till E4/E18.

Service

I kontorsområdet finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom shopping, restauranger, systembolag och apotek Här finns bra träningsmöjligheter i form av SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns det aven Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns. Det finns även ett flertal cykelförråd i området.

Planlösning

Effektiv planlösning med konferensrum samt öppna ytor.

Karta
Alla Bilder
Välkomnande och luftig entré/ loungeyta
Flexibelt kontorslandskap
Ljusa konferensrum
Flexibla och kreativa arbetsmiljöer
Ljusa kontorslandskap
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.