Mejerivägen 3
Område: Liljeholmen
Lokaltyp: Kontor
Area: 543 kvm

Kontorslokal med hög standard och bra läge i attraktiva området Liljeholmen.

Mejerivägen 3, 543 kvm

Kontorslokal med ljust hörnläge och fin sjöutsikt mot Liljeholmsstranden.

En härligt ljus lokal om 543 kvm, högst upp i fastigheten med fantastisk sjöutsikt. Här finns möjlighet till ca 50 st arbetsplatser i öppna kontorslandskap såväl som i enskilda arbetsrum och konferensrum. Lokalen har fönsterpartier i tre väderstreck samt är utrustad med kök WC och dusch. Dina grannar i fastigheten blir exempelvis Bankgirot, H&M, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens.
Några meter från entrén ligger en mysig innergård, perfekt för utelunch på sommarhalvåret.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet. I direkt anslutning ligger Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Byggnader i området visar på det historiska arvet inte minst med liljeholmens 1700 tals gård som är belägen på innergården.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje, station Liljeholmen finns på 3 minuters promenadavstånd, denna tar dig till stan på 6 min. Med bil tar du dig smidigt av och på E4/E18 i höjd med Liljeholmen. Här finns även tvärbanan till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

Det finns flera lunchrestauranger i området. Liljeholmens Galleria som ligger på ca 3 minuters promenad från fastigheten är ett köpcentrum med ca 90 butiker. Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom shopping, restauranger, apotek och Systembolag. Här finns även bra träningsmöjligheter i form av SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns. Du har även ett flertal cykelförråd i området.

Planlösning

Öppet kontorslandskap kombinerat med mötesrum och stängda kontor

Karta
Alla Bilder
Härligt sjönära läga
Sjöutsikt från kontoret
Fin entré och lounge
Ljusa öppna ytor
Konferensrum i olika storlekar och former
Avskilda arbetsplatser/ plats för lunch med fantastisk utsikt
Konferensrum med vacker utsikt
Sjönära läge
Mysig innergård
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.