Magnus Ladulåsgatan 63
Område: Medborgarplatsen
Lokaltyp: Kontor
Area: 1015 kvm

Moderna, flexibla ytor med vackert ljusinsläpp och stor terrass på plan 6. Centralt beläget intill Medborgarplatsen.

Magnus Ladulåsgatan 63, 1015 kvm

En toppmodern kontorsfastighet i hjärtat av Södermalm

Mitt på Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 6 kan ni skapa en miljö som passar just er verksamhet då kontorslokalerna totalrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst. Denna lokal har också tillgång till en fantastisk terrass men plats för härliga luncher och mingel.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till både vatten och flertalet grönområden. Perfekt för promenader och uteluncher under sommarhalvåret. Det finns gott om restauranger och butiker i den direkta närheten, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt Södra Station där pendeltåget smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertal innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort, så även Götgatsbacken. Köpcentrum så som Ringen och Skrapan går du också till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Karta
Alla Bilder
Fasadbild
Ljusa kontorslokaler
Flexibla ytor som anpassas efter önskemål
Härliga gemensamhetsytor
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.