Magnus Ladulåsgatan 63
Område: Medborgarplatsen
Lokaltyp: Kontor
Area: 1080 kvm

En toppmodern kontorsfastighet i hjärtat av Södermalm. På plan 3 kan ni skapa en arbetsplats efter era specifika behov

Magnus Ladulåsgatan 63, 1080 kvm

Moderna och effektiva ytor med hög flexibilitet.

Belägen i hjärtat av Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 3 kan ni skapa miljö som passar just er verksamhet då kontorslokalerna totalrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till vatten och grönområden så som Tantolunden och Vitabergsparken. Perfekt för promenader eller en lunch under sommarhalvåret. Det finns även gott om restauranger och butiker, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt pendeltåg från Södra Station som smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertalet innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort och köpcentrumet Ringen går du till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Karta
Alla Bilder
Fasadbild
Kontor
Mötesrum
Modernt kontor med hög flexibilitet
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.