Flexibla ytor som anpassas efter önskemål
Ljusa kontorslokaler
Fasadbild
Skapa en modern och öppen miljö på ert nya kontor
Flexibla ytor som anpassas efter önskemål
Ljusa kontorslokaler
Fasadbild
Skapa en modern och öppen miljö på ert nya kontor

Magnus Ladulåsgatan 63

Området Medborgarplatsen
Area 394 kvm
Lokaltyp Kontor

En toppmodern kontorsfastighet i hjärtat av Södermalm

Mitt på Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 4 kan ni skapa en miljö som passar just er verksamhet då kontorslokalerna totalrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till vatten och grönområden så som Tantolunden och Vitabergsparken. Perfekt för promenader eller en lunch under sommarhalvåret. Det finns även gott om restauranger och butiker, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt Södra Station där pendeltåget smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertal innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort och köpcentrumet Ringen går du till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Medborgarplatsen
Den gamla arbetarstadsdelen Södermalm är idag moderniserad, men mycket själ och hjärta finns kvar i kulturen på Söder, där Medborgarplatsen är stadsdelens mittpunkt.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.