Magnus Ladulåsgatan 63
Område: Medborgarplatsen
Lokaltyp: Kontor
Area: 469 kvm

Ljus och flexibel lokal högt belägen i en modern byggnad. Endast ett stenkast ifrån Medborgarplatsen

Magnus Ladulåsgatan 63, 469 kvm

En toppmodern kontorsfastighet i hjärtat av Södermalm

Mitt på Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 6 kan ni skapa en kontorsmiljö som passar just er verksamhet då lokalerna totalrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till vatten och grönområden. Perfekt för promenader och luncher under sommarhalvåret. Det finns även gott om restauranger och butiker, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt Södra Station där pendeltåget smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertal innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av shopping och restauranger. Flera inomhusgallerior ligger inom 10 minuters promenadavstånd samt trevliga butik och restaurangstråk så som Götgatsbacken, Swedenborgsgatan och Sofo. I området finns även flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Karta
Alla Bilder
Gott om plats för trevliga luncher på kontoret
Fastigheten har en vacker industrikänsla
Härligt ljusa kontorsytor
Flexibla ytor som du anpassar hur du vill
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.