Medborgarplatsen 3-5

Området Medborgarplatsen
Area 210 kvm
Lokaltyp Kontor

Öppen yta med stora glaspartier i Söderhallarna

Nu finns en unik möjlighet att på kort tid t.o.m. hösten 2022, förhyra en kontorslokal i denna pärla på Södermalm. Perfekt för er som är i behov av ett tillfälligt kontor. Lokalen som är belägen på plan 6 har utrymme för ca 18 arbetsplatser i öppet landskap. Lokalen hyrs ut i befintligt skick.

Välkända Söderhallarna inrymmer såväl saluhall och butiker som kontorslokaler.

Omgivning

I Söderhallarna på Medborgarplatsen finns närhet till allt vad Södermalm har att erbjuda i form av gröna parker, restauranger, butiker och service. I bottenplan återfinns den välkända Saluhallen med sina kulinariska matupplevelser att avnjuta på lunchen eller köpa med hem.

Kommunikationer

Medborgarplatsen når ni med enkelhet via gröna linjens tunnelbana eller med diverse innerstadsbussar. Även Södra station och tunnelbanans röda linje vid Slussen finns inom några minuters promenad.

Service

Ett välrenommerat serviceutbud finns att tillgå i såväl huset som omkringliggande delar av Medborgarplatsen.

Parkering

Garage finns i fastigheten.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Medborgarplatsen
Den gamla arbetarstadsdelen Södermalm är idag moderniserad, men mycket själ och hjärta finns kvar i kulturen på Söder, där Medborgarplatsen är stadsdelens mittpunkt.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.