Gamla Brogatan 9
Område: City
Lokaltyp: Kontor
Area: 140 kvm

Fantastisk sekelskifteslokal med luftiga kontorsytor, stuckatur i taket, fyra kakelugnar och generösa fönsterpartier för ett vackert ljusinsläpp.

Gamla Brogatan 9, 140 kvm

Yteffektivt kontor med trivsam atmosfär beläget mitt i City.

Den här ljusa och vackra sekelskiftslokalen har ett högt läge på en av Stockholms bästa adresser. Med sina takstuckaturer, mörka trägolv, stora fönsterpartier och fyra kakelugnar inger lokalen en trivsam atmosfär med hemmakänsla. Här finns plats för ca 14 arbetsplatser, flera av dessa med fönsterläge. Det finns ett stort trevligt pentry med plats för matbord, konferensrum, WC och flera förråd.

Omgivning

Lokalen är belägen mitt i hjärtat av Stockholm City med sitt stora utbud av affärer och restauranger. Närhet till trevliga promenadstråk längs vatten med utsikt mot bl.a. Stadshuset och Stockholms slott.

Kommunikationer

Bästa tänkbara läge för kommunikationer både inom och utanför stan finns på bara någon minuts promenadavstånd. Innerstadsbussar, tunnelbanans samtliga linjer, Arlanda express och pendeltåg

Service

Fastighetsområdet City/ Adam & Eva har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service.

Parkering

Närhet till flera parkeringshus i City, mitt emot fastigheten ligger Hötorgets Parkeringshus.

Planlösning

Två generösa rum i fil med stora fönsterpartier som vetter ut mot Hötorgshallen. Kontorslokalen innefattar ett pentry, en WC, 3 till 4 kontorsrum och ett stor konferensrum/samlingsrum. I varje rum förutom köket finns det vackra kakelugnar.

Karta
Alla Bilder
Vackra mörka golv i kontrast mot de i övrigt ljusa materialen och stora fönsterpartierna
Hemmakänsla med kakelugn i loungemiljön
Generös takhöjd och vackert ljusinsläpp
Trivsamt kök
Goda förutsättningar för att skapa en personlig och trivsam miljö
Vackra stuckaturer och detaljer
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.