Gamla Brogatan 9
Område: City
Lokaltyp: Kontor
Area: 340 kvm

Vacker sekelskiftesbyggnad mitt i centrala Stockholm med stora och ljusa kontorsytor, stuckatur i tak och generösa fönsterpartier.

Gamla Brogatan 9, 340 kvm

Ljus kontorslokal med trivsam atmosfär beläget mitt i City.

Mitt i centrala Stockholm belägen i en vacker sekelskiftsbyggnad hittar du denna rymliga och ljusa lokal om 340 kvm. Bästa tänkbara läge när det gäller kommunikationer och service. Lokalen som sträcker sig över hela våningsplanet har fått behålla sin sekelskiftecharm med takstuckaturer, trägolv, vackra innerdörrar och fönsternischer som ger ett vackert ljusinsläpp. Lokalen totalrenoveras i samband med kontraktsskrivning, vilket möjliggör för tillträdande hyresgäst att påverka planlösning och utformning av kontoret.

Omgivning

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Stockholm City med stort utbud av affärer och restauranger, samt närhet till all tänkbar kommunikation.

Kommunikationer

All tänkbar kommunikation (innerstadsbussar, tunnelbana, Arlanda express och pendeltåg) ligger precis intill fastigheten.

Service

Fastighetsområdet City/ Adam & Eva har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service.

Parkering

Närhet till flera parkeringshus i City, mitt emot fastigheten ligger Hötorgets parkeringshus.

Planlösning

Stora sekelskiftsrum i fil med flera fönsterpartier som vetter ut mot Hötorget. Kontorslokalen är beläget på hela våningsplanet och har ett hörnläge ut mot Gamla Brogatan och Smedjegatan. Kontorslokalen innefattar stort kök, två toaletter, flera kontorsrum och konferensrum.

Karta
Alla Bilder
Vackra trägolv
Vacker sekelskiftsbyggnad mitt i city
Hörnläge med trevlig utsikt över Hötorget
Vackra fönsternischer med fint ljusinsläpp i lokalen
Ljusa vackra lokaler
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.