Hesselmans Torg 14
Område: Sickla
Lokaltyp: Kontor
Area: 1270 kvm

Lokalen för ert nya kontor, centralt beläget i Sicklas industrikvarter med bästa tänkbara kommunikationer, service och vacker natur precis intill.

Hesselmans Torg 14, 1270 kvm

Ljus och flexibelt våningsplan för er nya arbetsplats, mitt i hjärtat av Sickla

Sickla växer med kontor, hotell och bostäder. Hesselmans torg 14 är strategiskt placerat mitt i stadsdelen, perfekt för dig som söker en kombination av stadens puls och en aktiv livsstil. På plan 4 kan ni som tillträdande hyresgäst utforma arbetsplatsen efter era specifika behov. Om det så är genom öppna kontorslandskap, aktivitetsbaserade miljöer eller inspirerande mötesplatser, här kan ni skapa ert drömkontor. Lokalen har en generös takhöjd, genomgående fina materialval och stora fönsterpartier med utsikt i tre väderstreck bl. a. över Hesselmans tog med dess folkliv. Här befinner man sig nära såväl natur och vatten som pulsen i Sickla köpkvarter där du hittar en mängd med butiker och restauranger samt härliga lummiga parker. En plats att trivas på.

Omgivning

Det industrihistoriska arvet har satt sin prägel på Sickla som har utvecklats till ett levande stadskvarter med själ och charm. Idag är de gamla fabrikerna och verkstäderna omsorgsfullt renoverade och fyllda med nya verksamheter. Och utvecklingen fortsätter när det nu byggs det bostäder, hotell, hälsohus, kontor och nya mötesplatser. I sickla har du nära till natur och vatten med goda möjligheter till träning i olika former utomhus eller bara härliga lunchpromenader.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Sickla. Och enklare kommer det att bli. Just nu pågår utbyggnaden av nya tunnelbanan till Sickla. Hesselmans torg 14 ligger på en av Sicklas mest centrala platser. Inom 50 meter från huvudentrén finns Saltsjöbanan, Tvärbanan och bussar. Dessutom görs stora satsningar på gång- och cykelstråk i hela stadsdelen.
Närheten till viktiga trafikleder och den goda tillgången till parkeringsplatser gör det också enkelt för den bilburne att ta sig till kontoret.

Service

Sickla är en plats i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med butiker, restauranger, kultur och service. Här finns 150 butiker, ett 30-tal restauranger och flera gym. I Dieselverkstaden finns bibliotek, scener, biograf och klätterhall Hösten 2020 öppnar också nya hälsohuset Curanten och 2021 står hotell Tapetfabriken klart.

Parkering

I grannfastigheten finns tillgång till totalt 2600 parkeringsplatser för bil. Det finns även gott om cykelparkeringar. I Sickla har du direktaccess till Södra länken och väg 222 (Värmdöleden)

Planlösning

Våningsplanet renoveras och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Karta
Alla Bilder
Visionsbild/ Inspiration kontor
Visionsbild/ inspiration pentry
Visionsbild/ inspiration kontor
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.