Marcusplatsen 1B
Område: Sickla
Lokaltyp: Kontor
Area: 488 kvm

Skapa ett modernt drömkontor mitt i Sicklaköpkvarter. Denna hörnlokal har fint ljusinsläpp och generösa ytor som anpassas i samråd med ny hyresgäst

Marcusplatsen 1B, 488 kvm

Centralt läge i Sickla med närhet till både natur och City

Här kan du få ett toppmodernt kontor mitt i Sickla. "Luftverkstaden" är en häftig industribyggnad från 1927. Våningsplanen har en takhöjd om 4,3 meter och stora fönster för ett vackert ljusinsläpp vilket skapar en fantastisk inomhusmiljö. Lokalerna är pelarbyggda, effektiva och fullt flexibla för att anpassas efter önskat arbetssätt. Lokalen totalrenoveras i samband med kontraktsskrivning, vilket möjliggör för tillträdande hyresgäst att påverka planlösning och utformning av kontoret.

Omgivning

Det industrihistoriska arvet har satt sin prägel på Sickla som har utvecklats till ett levande stadskvarter med själ och charm. Idag är de gamla fabrikerna och verkstäderna omsorgsfullt renoverade och fyllda med nya verksamheter. Och utvecklingen fortsätter när det nu byggs det bostäder, hotell, hälsohus, kontor och nya mötesplatser.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Sickla. Och enklare kommer det att bli. Just nu pågår utbyggnaden av nya tunnelbanan till Sickla. Marcusplatsen 1B ligger på en av Sicklas mest centrala platser. Inom 50 meter från huvudentrén finns Saltsjöbanan, Tvärbanan och bussar. Dessutom görs stora satsningar på gång- och cykelstråk i hela stadsdelen. Närheten till viktiga trafikleder och den goda tillgången till parkeringsplatser gör det också enkelt för den bilburne att ta sig till kontoret.

Service

Sickla är en plats i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med butiker, restauranger, kultur och service. Här finns 150 butiker, ett 30-tal restauranger och flera gym. I Dieselverkstaden finns bibliotek, scener, biograf och klätterhall Hösten 2020 öppnar också nya hälsohuset Curanten och 2021 står hotell Tapetfabriken klart.

Parkering

Parkering finns att hyra i våra garage och utomhus. Besöks- och personalparkeringen i Sickla omfattar närmare 2600 parkeringsplatser.

Planlösning

Flexibel planlösning eftersom lokalen totalrenoveras i samband med att tillträdande hyresgäst ska flytta in. Möjlighet till både öppet landskap, ett flertal konferensrum och mindre kontor. Tre WC, stor entré och pentry

Karta
Alla Bilder
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.