Smedjegatan 10
Område: Sickla
Lokaltyp: Industri
Area: 237 kvm

Monteringshallen står redo att fyllas med nya verksamheter som vill vara med och skapa ett unikt sammanhang för konst, design och hantverk.

Smedjegatan 10, 237 kvm

Ateljé, studio, verkstad och butik i Monteringshallen Sickla

I samma kvarter som Dieselverkstaden har den gamla Monteringshallen – den plats där dieselmotorerna monterades ihop en gång i tiden – fått nytt liv! Istället för dieselmotorer produceras idag glutenfria bakverk, smycken, design, ramar keramik, möbler och läderhantverk av hantverkare med stor kunskap och skicklighet. Så mycket som möjligt av den industriella miljön är bevarad, som traversen i taket och färgsättningen. Känslan i lokalen är robust med slipade betonggolv, öppna ytor och rymlig takhöjd, genom takfönster fylls även ytorna på entresol med dagsljus. Monteringshallen skall vara en plats där besökaren kan uppleva hantverkarnas skapande, där gränsen mellan produktion och försäljning suddas ut. I dagsläget finns 6 yrken representerade i Monteringshallen och det finns nu plats för några till. De lediga ytorna i Monteringshallen står redo att fyllas med nya verksamheter som vill vara med och skapa ett unikt sammanhang för konst, design och hantverk! Vi söker dig som har en etablerad verksamhet och är redo att ta nästa steg i en spännande och utvecklande miljö.

Kommunikationer

Närmaste kollektivtrafikstationer är Sickla Station, Sickla Bro, Sickla Udde och Sickla Industriväg.
- Bussar till Slussen (ca 7 min) och Nacka
- Tvärbanan Gullmarsplan – Liljeholmen – Alvik – Solna
- Saltsjöbanan
- 2 600 parkeringsplatser
- Cykelväg till Södermalm (ca 2 km)
- Tunnelbanans förlängning till Nacka planeras vara klar 2030

Service

I Sickla finns all tänkbar service du kan önska med handelsplatsens stora utbud, grönskande områden runt hörnet och ett stor antal lunchrestauranger.

Parkering

Parkering finns.

Planlösning

Öppna ytor och rymlig takhöjd.

Övrigt

Hantverksgalleria med lediga ytor för verkstad, studio, butik och ateljé.

Alla Bilder

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.