Hallvägen 8 | 59 Kvm - Atrium Ljungberg

Hallvägen 8

Området Slakthusområdet
Area 59 kvm
Lokaltyp Kontor

Nyrenoverad kontorslokal med egen entré i markplan

Här bjuds en helt nyrenoverad lokal med ett snyggt betonggolv, prydligt pentry och plats för 4-6 arbetsplatser. Mekanisk ventilation finns och i taket sitter nya spotlightskenor. Entrén vetter direkt ut mot gatan så här trivs ni som har många besökare eller behöver enkel access ut. Ej café, restaurang eller motsvarande. Kontrakt skrivs på 3 år med avstående frånbesittningsskydd. Lager går eventuellt att hyra i närheten.

Omgivning

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Garage finns att hyra både i Globengaraget och Arenagaraget.

Planlösning

En helt öppen lokal med arbetsyta och pentry tillsammans. Tre stora fönster ut mot Hallvägen ger en ljus och trevlig arbetsmiljö.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Slakthusområdet

Slakthusområdet genomgår en enorm förändring. Området utvecklas till en urban stadsdel där mat och kultur får ta stor plats, samtidigt som den kulturhistoriska miljön varsamt bevaras och utvecklas. Atrium Ljungberg har fått förtroendet från Stockholms stad att utveckla stora delar av den nya stadsdelen.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!