Livdjursgatan 4

Området Slakthusområdet
Area 1682 kvm
Lokaltyp Kontor

Kontorslokal med flexibel avtalstid mitt i Slakthusområdet

Kontorslokalen, som är fördelad på tre plan, hyrs ut i befintligt skick med flexibel avtalstid. Lokalen passar bolaget som är i en tillväxtperiod, behöver mellanlanda någonstans eller helt enkelt vill vara med på utvecklingsresan i Slakthusområdet. Här är du granne med FKP Scorpio, Strange Ways, Stockholm Roast, Farmy, Juice Studios samt kulturarenan Fållan. Under 2022 flyttar fler hyresgäster in, bland annat öppnar Adam & Albin sin hittills största etablering. Tillträde möjligt i juli 2022.

Omgivning

Kontor med flexibel avtalstid i Slakthusområdet som ska bli hela Stockholms självklara mötesplats för kontor, boende, mat, kultur och upplevelser. En motor för hela söderort.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Under hösten 2022 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera handplockade restauranger och barkoncept. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast, Partymakarna som är en lunchrestaurang med cateringservice och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Stockholm parkering ansvarar för all parkering i området. I området finns markparkering med både besöks- och fasta platser. Längs med Arenavägen finns ett flertal parkeringsgarage.

Planlösning

Kontorslokal i 3 plan med tillhörande interntrappor. De olika planen innehåller många konferensrum, separata arbetsrum och ytor som kan användas som lounge eller öppna arbetsområden.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Slakthusområdet
Slakthusområdet kommer genomgå en enorm förändring fram till 2030. Området utvecklas till en urban stadsdel där mat och kultur får ta stor plats, samtidigt som den kulturhistoriska miljön varsamt bevaras och utvecklas. Atrium Ljungberg har fått förtroendet från Stockholms stad att utveckla stora delar av den nya stadsdelen.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.