Öppna kontorsytor
Utsikt över Globen
Hyrs i befintligt skick
Fasad
Fasad
Öppna kontorsytor
Utsikt över Globen
Hyrs i befintligt skick
Fasad
Fasad

Livdjursgatan 4

Området Slakthusområdet
Area 282 kvm
Lokaltyp Kontor

Först på plats i ett växande område!

Huset byggdes till en början för Slakteriförbundet (Scan) men utgör idag kontor för flertalet olika verksamheter. Byggnaden är en av flera i området som ska genomgå en total förändring och därav löper hyresavtalen på begränsad tid. Atrium Ljungberg är emellertid en stor fastighetsägare i området och vi eftersträvar alltid att hitta fortsatta lösningar åt våra hyresgäster.

Omgivning

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Det kommer naturligtvis att ta en stund innan allt detta är på plats men redan idag har vi Globenområdet som närmaste granne och där finna all tänkbar närservice med välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek och en mängd olika butiker och restauranger. Utbudet av mat- och kaffeställen i själva Slakthusområdet ligger i framkant, så ta en tur runt i de gamla kvarteren och låt dig väl smaka.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 200 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar inne i området. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Parkering

Gatuparkering hanteras via Stockholm Parkering och platser brukar finnas i området. Cykelparkering finns i anslutning till entrén.

Planlösning

Fönster i tre väderstreck ger en ljus och trevlig lokal. Planlösningen bjuder på både öppet landskap, möjlighet till egna rum samt ett ljust och fint pentry. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en textilmatta.

Övrigt

Separata rum och öppet landskap i en skön blandning. Fönster åt tre håll ger en ljus och trevlig arbetsmiljö.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Slakthusområdet

Slakthusområdet kommer genomgå en enorm förändring fram till 2030. Området utvecklas till en urban stadsdel där mat och kultur får ta stor plats, samtidigt som den kulturhistoriska miljön varsamt bevaras och utvecklas. Atrium Ljungberg har fått förtroendet från Stockholms stad att utveckla stora delar av den nya stadsdelen.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.