Palmfeltsvägen 5 | 628 Kvm - Atrium Ljungberg
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception

Palmfeltsvägen 5

Området Slakthusområdet
Area 628 kvm
Lokaltyp Kontor

Fin lokal med många mötesrum och utsikt i tre väderstreck

Tag plats i denna öppna och luftiga lokal med fri utsikt över det framväxande Slaktuhusområdet. Interiören är ljus mötesrummen är byggda med extra ljudklass och pentryt får du som hyresgäst vara med och planera. Arbetsytan är idag helt öppen men den lämpar sig även för ett visst tillskott av kontors- eller grupprum.

Som hyresgäst i Palmfelts Center har du tillgång till husets gemensamma reception och tillhörande konferensavdelning. Det finns en stor och bra lastkaj och för den som önskar finns även serverhallar att hyra.

Omgivning

Palmfelts Center ligger i entrén till Slakthusområdet, med Globen shopping som närmaste granne. Huset under 1980-talet för Bankgirocentralen, så förutom ca 26.000 kvm kontor finns här gott om serverhallar med hög säkerhetsklass. Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 100 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar, varav den ena direkt utanför husets entré. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Service

Hus 26, en del av Slakthushallarna, finns runt hörnet med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albins största satsning Solen, Afrika, Bar Montan och Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Utbudet av restauranger och annan service kommer succesivt utökas närmsta åren. Globen Shopping ligger bredvid och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Platser finns i både Globengaraget, Arenagaraget och i Parkören. Gatuparkeringen i området hanteras av Stockholm Parkering. Ett stort cykelrum med möjlighet till batteriladdning finns i källaren. Där finns även omklädningsrum med dusch för dam och herr. Ytterligare cykelplatser finns direkt utanför husets huvudentré.

Planlösning

Öppet och ljust och med utsikt i tre väderstreck.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!