Stora Skorstensgatan 12 | 1272 Kvm - Atrium Ljungberg
Visionsbild
Visionsbild

Stora Skorstensgatan 12

Området Slakthusområdet
Area 1272 kvm
Lokaltyp Kontor

Eget hus i Slakthusområdet

Hus 25 Slakthushallarna erbjuder ett helt eget hus, i kärnan av Slakthusområdet. Här finns egen ingång från Förbindelsehallen och även balkong som erbjuder gratisdeltagande på första parkett över Slaktis alla evenemang. Med en generös takhöjd och det industriella arvet bevarat i modern miljö blir husets ursprungliga själ högst närvarande. Unika detaljer som exempelvis en imponerande ljuskupol unik i sitt slag och på våning två en egen loungeavdelning. Välkommen på visning.

Omgivning

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

I området finns markparkering med både besöks- och fasta platser. Längs med Arenavägen finns ett flertal parkeringsgarage.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Slakthusområdet

Slakthusområdet genomgår en enorm förändring. Området utvecklas till en urban stadsdel där mat och kultur får ta stor plats, samtidigt som den kulturhistoriska miljön varsamt bevaras och utvecklas. Atrium Ljungberg har fått förtroendet från Stockholms stad att utveckla stora delar av den nya stadsdelen.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!