Katarinavägen 15
Område: Slussen
Lokaltyp: Kontor
Area: 1007 kvm

Generösa och anpassningsbara lokaler i Glashuset, Slussen. Här finns tillgång till takterrass och parkeringsgarage.

Katarinavägen 15, 1007 kvm

Generösa ytor i välkända Glashuset vid Slussen.

I hjärtat av Södermalm finns nu en unik möjlighet att hyra en kontorslokal om 1007 kvm i ett av Stockholms mest efterfrågade områden, Slussen. Fastigheten ’Glashuset’ präglas av modern arkitektur med generösa fönsterpartier och väl tilltagna takhöjder. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som önskar sitta centralt.

Omgivning

I Slussen erbjuds närhet till såväl Södermalms gröna parker som innerstadens puls. Här varvas historiska byggnader med modern arkitektur i ett av Stockholms mest expansiva områden. Med utsikt över Gamla Stan, Skeppsholmen och Mälaren erbjuder Slussen en unik identitet på en av Stockholms mest efterfrågade adresser.

Kommunikationer

Slussen är en kollektivtrafiknod som med enkelhet nås med såväl röda- som gröna linjens tunnelbana, buss från Nacka/Värmdö eller varför inte med båt från Djurgården.

Service

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Slussen ett välrenommerat restaurangutbud där en egen husrestaurang återfinns i fastigheten. Gamla Stan och dess populära caféstråk når du med enkelhet till fots.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns.

Planlösning

Stora sammanhängande ytor längsmed fasad möjliggör ett öppet kontorslandskap.

Övrigt

Här återfinns en kontorslokal om generösa 1007 kvm med utsikt över Mälaren. Väl tilltagen takhöjd, generösa fönsterpartier och stora öppna ytor medför möjligheter att skapa en lokal anpassad efter era behov. Lokalen möjliggör ca 100 st arbetsplatser.

Karta
Alla Bilder
Ett av Stockholms landmärken
Vackert atrium
Närhet till trafiknodet Slussen
Modernt pentry
Stilrena detaljer och högt i tak
Tillgång till takterrass för event, luncher eller en paus under arbetsdagen

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.