Katarinavägen 19
Område: Slussen
Lokaltyp: Kontor
Area: 154 kvm

Kontorslokal om 154 kvm i fastighet från 1910 med bevarade detaljer, generös takhöjd och utsikt över Mälaren.

Katarinavägen 19, 154 kvm

Unik kontorslokal i anrik fastighet vid Slussen.

I hjärtat av Södermalm finns fastigheten ’Sjömansinstitutet’, uppförd under 1900-talets början, som präglas av generösa takhöjder, bevarade detaljer och fantastiska burspråk. Nu finns chansen att hyra en kontorslokal om 154 kvm i ett av Stockholms mest efterfrågade områden, Slussen. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som efterfrågar en kontorslokal som erbjuder det mesta.

Omgivning

Med utsikt över Gamla Stan, Skeppsholmen och Mälaren erbjuder Slussen en unik identitet på en av Stockholms mest efterfrågade adresser. Här finner du närhet till såväl Södermalms gröna parker som innerstadens puls. Dessutom ett av Stockholms mest expansiva områden i och med Slussens förvandling.

Kommunikationer

Här finner du både tunnelbanans gröna och röda linje, buss från Nacka/Värmdö eller varför inte med båt från Djurgården. Tillsammans med T-centralen är Slussen Stockholms största trafiknod.

Service

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Slussen ett välrenommerat restaurangutbud där en egen husrestaurang återfinns i fastigheten. Gamla Stan och dess populära caféstråk når du med enkelhet till fots.

Planlösning

Väl tilltalande ytor med generös takhöjd och rum i fil. Öppna ytor som möjliggör att sitta samlade.

Övrigt

Här återfinns en kontorslokal med fantastisk karaktär med utsikt över Mälaren och Gamla Stan. Lokalen möjliggör 15 st stadigvarande arbetsplatser.

Karta
Alla Bilder
Fantastiskt kontor med vacker fiskbensparkett
Husets fasad
Öppna ytor
Stort ljusinsläpp
Ett av Stockholms landmärken
Flöde genom lokalerna
Kök/pentry
Badrum

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.