Katarinavägen 19
Område: Slussen
Lokaltyp: Kontor
Area: 345 kvm

Sekelskifteslokal för det moderna kontoret i Slussens bästa läge.

Katarinavägen 19, 345 kvm

Sekelskifteslokal för det moderna kontoret.

I hjärtat av Södermalm finns nu en unik möjlighet att hyra en kontorslokal om 345 kvm i ett av Stockholms mest efterfrågade områden, Slussen. Fastigheten ’Sjömansinstitutet’, uppförd under 1900-talets början, präglas av generösa takhöjder, bevarade detaljer och fantastiska burspråk. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som efterfrågar en unik kontorslokal.

Omgivning

I Slussen erbjuds närhet till såväl Södermalms gröna parker som innerstadens puls. Här varvas historiska byggnader med modern arkitektur i ett av Stockholms mest expansiva områden. Med utsikt över Gamla Stan, Skeppsholmen och Mälaren erbjuder Slussen en unik identitet på en av Stockholms mest efterfrågade adresser.

Kommunikationer

Slussen är en kollektivtrafiknod som med enkelhet nås med såväl röda- som gröna linjens tunnelbana, buss från Nacka/Värmdö eller varför inte med båt från Djurgården.

Service

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Slussen ett välrenommerat restaurangutbud där en egen husrestaurang återfinns i fastigheten. Gamla Stan och dess populära caféstråk når du med enkelhet till fots.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns.

Planlösning

Väl tilltalande ytor med generös takhöjd och rum i fil. Zoner som möjliggör naturliga mötesrum och kontorsrum – perfekt för er som arbetar i team och önskar sitta ostört.

Övrigt

Här återfinns en kontorslokal med unik karaktär på ett ostört läge högt upp i huset med utsikt över Mälaren. Lokalen möjliggör 30 st stadigvarande arbetsplatser.

Karta
Alla Bilder
Fönster i vinkel
Generös takhöjd
Utsikt över Mälaren
Fantastiska detaljer
Stort ljusinsläpp
Öppen planlösning
Stora ytor för gemensamma möten
Badrum
Husets fasad kvällstid
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.