Stadsgården 6
Område: Slussen
Lokaltyp: Kontor
Area: 547 kvm

Kontor med utsikt över både Södermalmstorg och Riddarfjärden, mitt i Stockholms nya affärsmässiga hjärta.

Stadsgården 6, 547 kvm

Kontor med utsikt över både Södermalmstorg och Riddarfjärden.

Kontor med härlig känsla och utsikt i tre väderstreck. Tillsammans skapar vi den planlösning och design som stöder er verksamhet på bästa sätt.
Modern teknisk standard, BREEAM Very Good, grönt hyresavtal och gemensam takterrass med Stockholms vackraste utsikt. I huset finns i dagsläget lokaler om allt från 300 kvm och uppåt, med tillträde Q1 2023.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska plaster genomgår en stor omvandling. När området står klart kommer Slussen att vara en attraktiv destination full av liv, handel, mat, kultur, arbetsplatser och gångstråk längs vattnet.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största trafikknutpunkt. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana.

Service

Fastigheten har eget hotell, restaurang och takterrass samt en stor cykellounge där du smidigt och säkert parkerar och sköter om din cykel samt har tillgång till omklädningsrum med duschar. Katarinahuset kommer i framtiden att ha en entré vid kommunikationerna via den kommande gallerian. För att inte tala om det totala utbud av restauranger, kultur och butiker som Södermalm erbjuder i den direkta närheten. I Katarinahuset får du även snabb och nära förvaltning genom Atrium Ljungbergs egen personal.

Parkering

Egen cykelparkering i huset. Parkeringsmöjligheter för bil finns i parkeringshus på Katarinavägen.

Karta
Alla Bilder
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.